Szakmai Konferencia a Mobiloy szervezésében

Időpontja: 2021.08.31.

Digitalizáció különböző iparágakban

Korunk bűvszava a DIGITALIZÁCIÓ. De, mint az élet minden más területén, az ördög a részletekben, és a folyamatokban rejlik. A beszélgetés során különböző iparágak képviselőivel jártuk körbe, hogy a digitalizáció hogyan érinti és segíti az ottani munkát, üzleti életet. A Mobiloy Kft a kereskedelmi vállalatok számára kidolgozott egy olyan technikai megoldást és folyamat rendszert, mellyel gyakorlatilag papírmentesen lehet egy kereskedelmi ajánlat életciklusát végig vinni a létrehozástól a publikáláson át az ügyfél beváltásig.  A Barracuda Zrt.  pénzügyi szektor résztvevői számára fejlesztett ki digitális vállalatirányítási rendszerét. Ezeket a technikai újdonságot tártuk a résztvevők elé, és elemeztük ki a virtuális kerekasztal mellett olyan elismert szakemberek társaságában, akik több iparág területén is tapasztalattal rendelkeznek a DIGITALIZÁCIÓ buktatóit és sikereit illetően.

Szakmai előadóink voltak

Jánvári Ákos – Advocate Strategic Consulting Kft. – Tulajdonos – Projekt Vezető a pénzügyi szektor több kiemelt banki szereplőjénél.

Szalay Sándor – Signal Iduna Biztosító Magyarország – IT igazgató – A biztosító magyarországi digitalizációs stratégiájának megalkotója.

Kovács Zoltán – Barakuda Zrt. – Tulajdonos/Ügyvezető Igazgató – A pénzügyi területek digitális megoldásainak szakértője.

Samu Róbert – Pénzügyi szakértő – Az Autóklub volt pénzügyi igazgatója – A pénzügyi terültetek digitális megoldásainak szakértője.

Szegi Lajos – Mobiloy Kft. – IT Igazgató – Pénzintézetnél szerzett tapasztalatot, a Mobiloy digitális folyamat kitalálója.

Szakmai előadóinknak nagy-nagy köszönet az érdekes prezentációkért és a nagyon értékes szakmai kerekasztalbeszélgetésért.

Mobiloy csapata