Indul a Mobiloy!

mobi_admin174565464

2018.03.18

Kedves Partnereink és Vásárlóink! A Mobiloy csapata örömmel jelenti be, hogy a Mobiloy a mai napon hivatalosan is elindul!

2018.03.19-én a Mobiloy hivatalosan is megnyitja kapuit mindazok számára, akik nyitottak egy eszközre, amely megkönnyítheti a mindennapjaikat, miközben spórolhatnak és akár nyerhetnek is alkalmazásunkkal!

Várjuk minden olyan leendő Partnert, akik egy olyan eszközt szeretnének tarsolyukban tudni, amellyel új vásárlókat tudnak szerezni, továbbá hűséget is ki tudnak alakítani.
A Mobiloy csapata az elmúlt években keményen dolgozott azért, hogy egy olyan Platformot, egy online piacteret hozzon létre, amely a meglévő fizikai hűségkártya, illetve kinyomtatott kupon/kedvezmény rendszereket hivatott megreformálni, továbbá olyan eszközt nyújt Partnereinek amellyel bárkinek lehet saját Nyereményjáték kampánya, miközben nem kell aggódnia a jogi következmények miatt.

Partnereknek

Partnereinknek olyan eszköztárat nyújtunk, amellyel pár kattintással hozhatnak létre digitális ajánlatokat több kategóriában (Kuponok, Kedvezmények, Szerencsekerék, Bérletek), kezelhetik beváltóhelyeiket, céges felhasználóikat, vásárlóikat, nyomon követhetik kampányaikat élő statisztikákkal, és beruházás nélkül kivitelezhetik a beváltási folyamatot Mobiloy Partner applikációnkkal.

Vásárlóknak

Vásárlóink számára egy olyan piacteret kínálunk, ahol könnyedén böngészhetik Partnereink ajánlatait, vásárolhatnak kuponokat, érvényesíthetnek kedvezményeket és akár nyerhetnek is Szerencsekerekünk megpörgetésével.
Az elérhető funkcionalitásokról részletesebb információk találhatóak a Honlapunkon.

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves barátunknak és partnerünknek, akik hittek a megvalósításban és támogattak minket a Mobiloy Platform elkészítésében.

Mobiloy App

Alkalmazásunk elérhető a Google Play, illetve Appstore áruházakban továbbá az alábbi linkre való kattintással:

Az indulásban résztvevő Partnereink listája itt megtekinthető: